11/01/2016 | Telt dit mee? | over toetsen

Speciaal voor docenten in het voortgezet onderwijs en voor wie docent wil worden, hebben we nu een boek beschikbaar dat in gaat op de 57 meest gestelde vragen rond (digitaal) toetsen. Bedoeld voor schoolbrede projecten en trainingen.

In deze handzame uitgave worden de 57 meest door docenten en schoolleiders gestelde vragen beantwoord in steeds één pagina tekst en één pagina met een schema, tabel of andere bron. Het is een praktisch overzicht, in te zetten voor het kennismaken met de belangrijkste basisbegrippen. Hierdoor is het ook als vademecum in te zetten bij (interne) toetstrainingen. De vragen zijn gesteld tijdens een reeks van praktische trainingen. Naadloos te gebruiken naast onze toetsprogramma’s WinToets (offline) enQuayn (online). Over deze twee programma’s is aan het einde van het boek ook informatie opgenomen.

Behandelde onderwerpen
In het boek komen onder meer aan bod: toetsbeleid, visie-ontwikkeling, inspectie, leerlingwensen, formatief en summatief toetsen, leerdoelen, positieve en negatieve feedback, self- en peer-assesment, nakijken als kans, kwaliteitszorg, toetsconstructie, gebruik van taxonomieën, validiteit, betrouwbaarheid, transparantie en algemene vaardigheden.

Deze maand komt ook het langverwachte cursusboek bij WinToets 5.0 uit. Samen met ‘Telt dit mee?’ is dit het het ideale totaalpakket voor inzet bij schoolbrede toetsprojecten.

Prijs: € 18,50 [incl. btw/ excl. verzending/ korting vanaf 25 exemplaren]
Naar verdere informatie: [ klik hier ]
Direct bestellen: [ via webshop ]

teltditmee_spread04_610

Reactie schrijven

Commentaren: 0