Quayn Toetsenbank | Gebruikersgroep


Drie jaar terug zijn we gestart met de lang verwachte uitrol van de Toetsenbank Aardrijkskunde. Graag blijven we in contact met al onze gebruikers. We weten exact welke scholen een licentie hebben, maar we weten niet wie in deze scholen van de Projectenbank gebruik maakt. Alle docenten binnen een instelling die gebruik van de Projectenbank maken en verder geografisch relevante instanties, kunnen lid worden van de gebruikersgroep. 

 

Laatste nieuws: [ via LinkedIN-pagina ] of [ LinkedIN-gebruikersgroep ]

 

Leden van de Gebruikersgroep:

  • Houden we twee-maandelijks op de hoogte van alle nieuwe oefentoetsen die we hebben geplaatst. Hiervoor ontvangt u een persoonlijke e-mail. Zie [ ook hier ]. 
  • Kunnen rechtstreeks met ons contact opnemen om wensen of tips voor mooie te gebruiken bronnen of interessante ontwikkelingen door te geven.
  • Presentaties en opstarttrainingen verzorgen we de laatste jaren enkel online. [ zie hier ]
  • We zijn bezig, samen met enkele gebruikers, naast het huidige besloten deel van de Projectenbank, ook een open deel te maken met aan te passen en arrangeerbare toetsen. Deze toetsen kunnen door gebruikers worden aangeleverd en wij zorgen dan voor een eindredactie en het aanbrengen van metadata. Deze toetsenbanken zijn binnen Quayn te vinden onder 'Itembanken | Externe Itembanken | opdendrieberg'. 

Je kunt je aanmelden via [ dit formulier ] of je zelf aanmelden bij de [ LinkedIN gebruikersgroep ]. 

 

Disclaimer | uw gegevens worden niet gedeeld met derden en zullen ook niet zichtbaar zijn voor de mede-leden. Wij gebruiken uw gegevens enkel om u op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Lid zijn geeft geen enkele verplichting en er zijn ook geen kosten aan verbonden.

Mijn naam is Allard Bijlsma en ik ben de bedenker en trekker van de Projectenbank Aardrijkskunde. Ik ben oud-docent aardrijkskunde en oud-lerarenopleider bij de sociale vakken binnen de NHL (Nu: NHL/Stenden). Van 1994-1998 was ik moderator van het vaklokaal aardrijkskunde in de Digitale School. Na 1998 slokte mijn bedrijf De Rode Planeet (WinToets en Quayn) al mijn tijd op.

 

Op 1 oktober 2018 heb ik afscheid genomen als directeur en heb besloten onder meer een actieve bijdrage aan het schoolvak aardrijkskunde te gaan leveren. Wekelijks bouw ik nu, samen met enkele ontwikkelaars, de Projectenbank Aardrijkskunde verder uit. Ik hoop dat vanaf nu nog vele jaren te kunnen gaan doen. Graag blijf ik met gebruikers in contact via de Gebruikersgroep.

 

Of wil je met me linken via LinkedIN?
Profiel: [ klik hier ]