Quayn Toetsenbank - Leren werken met ...


Speciaal voor aardrijkskunde-secties die willen leren werken met de Toetsenbank Aardrijkskunde, kunnen wij een training op uw school organiseren. Dit is in principe alleen mogelijk op elke middag van de week. Tijdens een training leert u toetsen in te plannen, af te nemen en de analyses erbij te interpreteren. Ook bent u daarna op de hoogte van de inhoud van de projectenbank.

 

ALS TEAM | Wilt u met uw team/vakgroep een online introductiepresentatie bij het gaan gebruiken van de Toetsenbank Aardrijkskunde, vraag die dan aan via dit [ formulier ]. Kosten bedragen Euro 99 voor één uur, excl. 21% btw. Maximaal aantal deelnemers: 12 personen.

 

Bij voorkeur heeft uw school dan al de beschikking over een eigen Quayn-account. In de training leert u wat de Toetsenbank Aardrijkskunde inhoudt, hoe u oefentoetsen inplant en hoe u na afloop kunt omgaan met de beschikbare analyses. Heeft uw school nog geen Quayn-licentie, maar u wilt wel kennismaken met de Projectenbank, dan laten we u tijdens de training werken vanuit een demo-omgeving.

 

INDIVIDUEEL | We hebben ook een online zelfstudietraining beschikbaar via de e-learningomgeving Udemy. Zie [ hier ] voor alle informatie hierbij.

 

>> Naar alle informatie bij de Projectenbank.
>> Naar de online handleiding bij de Projectenbank Aardrijkskunde
>> Naar alle informatie bij de zelfstudiecursus binnen Udemy.