Toetsenbank - Leren werken met ...


Speciaal voor aardrijkskunde-secties die willen leren werken met de Toetsenbank Aardrijkskunde, kunnen wij een training op uw school organiseren. Dit is in principe alleen mogelijk op een maandag- of vrijdagmiddag. Tijdens een training leert u toetsen in te plannen, af te nemen en de analyses erbij te interpreteren. Ook bent u daarna op de hoogte van de inhoud van de projectenbank.

 

Wilt u met uw team/vakgroep een training bij het gaan gebruiken van de Projectenbank Aardrijkskunde, vraag die dan aan via dit [ formulier ]. Kosten bedragen Euro 500 voor één middag, inclusief reiskosten en excl. 21% btw. Maximaal aantal deelnemers: 12 personen.

 

Bij voorkeur heeft uw school dan al de beschikking over een eigen Quayn-account. In de training leert u wat de Projectenbank Aardrijkskunde inhoudt, hoe u oefentoetsen inplant en hoe u na afloop kunt omgaan met de beschikbare analyses. Heeft uw school nog geen Quayn-licentie, maar u wilt wel kennismaken met de Projectenbank, dan laten we u tijdens de training werken vanuit een demo-omgeving.

 

>> Naar alle informatie bij de Projectenbank.

>> Naar de online handleiding bij de Projectenbank Aardrijkskunde