Quayn Toetsenbank Aardrijkskunde - Bestellen


De Quayn Toetsenbank Aardrijkskunde is te bestellen bij opdendrieberg via dit [ formulier ].
Uitlevering en jaarlijkse facturering geschiedt via opdendrieberg. Toetsbureau opdendrieberg zorgt ook voor de updates en het contact met de gebruikers.

 

Let op: De Quayn Toetsenbank Aardrijkskunde is gratis voor scholen vo en hbo/wo tot 1 augustus 2020. Dit in verband met de grote vraag naar online leermiddelen voor de leerling thuis. Na 1 augustus is het mogelijk een licentie af te sluiten, maar dat hoeft niet. Per 1 augustus vervalt deze licentie automatisch. 

 

Heeft uw school via De Rode Planeet bv een licentie afgesloten op Quayn CONTENT, dan heeft u al de beschikking over de Toetsenbank Aardrijkskunde. Vraag dan bij uw Quayn-beheerder om toegang tot het Quayn-account van uw school. U vindt de duizenden toetsen dan in de map 'opdendrieberg' onder 'Externe Projecten'. In het Cursusboek Quayn - deel II leggen we uitgebreid uit hoe u hiermee kunt werken.

 

Wilt u met uw team/vakgroep een training bij het gaan gebruiken van de Toetsenbank Aardrijkskunde, vraag die dan aan via dit [ formulier ]. Kosten bedragen Euro 499 voor één middag, inclusief reiskosten en incl. 21% btw. Maximaal aantal deelnemers: 12 personen.

 

Naar alle informatie bij de Toetsenbank.