Training bij Cursusboek Formatief Toetsen


Deze cursus is mogelijk in de loop van 2020, als dit boek is verschenen.
Reserveren en inplannen is al mogelijk.

 

Uw instelling dient voor deze training minimaal een licentie op Quayn te bezitten. Tijdens de training doorlopen we een deel van het cursusboek. De cursus is niet bedoeld voor beginners van digitaal toetsen, maar het is wel mogelijk een licht gevorderde training te geven voor een groepje dat al even bezig is met Quayn en daarnaast apps als Kahoot, Socrative of werken met Symbaloo.

 

Voor de training kunnen in overleg alle onderwerpen gekozen worden, die in het boek aan bod komen. Denk hierbij aan; theorie formatief toetsen, adaptief toetsen, toetsen met woordenboekondersteuning, formatieve mogelijkheden binnen Quayn, mogelijkheden in toetsapps, oefenleerlijnen uitzetten in applicaties die gekoppeld zijn met Quayn.

 

Wilt u een training bij onderwerpen bij deel I of II bij Quayn, zoals leren omgaan met het systeem, vragen maken, arrangeren, inplannen, afnemen en analyseren? Vraag dan een training aan bij [ Cursusboek Quayn - deel I ] of [ Cursusboek Quayn - deel II ], Het is ook mogelijk onderwerpen te combineren, maar dan dienen alle cursisten te beschikken over beide boeken.

 

[ training aanvragen via formulier ]

 

Wij verzorgen alleen trainingen bij onze eigen boeken en onze toetsenbanken. Bij elke training is per deelnemer minimaal één cursusboek verplicht af te nemen. In combinatie met een training, krijgt u korting op de aanschaf van boeken en van toetsenbanken. Is een toetsenbank al aangeschaft, dan wordt die korting verwerkt in het volgende jaar.

  • Vaste prijs voor een middag training: € 495,00
    Dit is incl. 21% btw en incl. reiskosten binnen NL.
  • Vraag een offerte aan via  [ dit formulier ] als u vooraf exact de kosten wilt weten.
  • Starttijd is mogelijk vanaf 12.00 uur. Avondtraining is mogelijk in overleg.
  • Duur van een training: maximaal 3 uur.
  • Bij de afname van een training rekenen we een korting van 50% op het online beschikbare cursusboek bij QuaynOffline, bij een minimale afname van 5 stuks.
  • Max. aantal deelnemers: 12
  • De training wordt gegeven door de auteur van het boek: Allard Bijlsma.