Training bij Cursusboek Quayn - deel I


Tijdens de training doorlopen we een deel van het cursusboek. In overleg kunnen we of starten bij het echte begin, maar het is ook mogelijk een licht gevorderde training te geven voor een groepje dat al even bezig is met Quayn.

 

Voor de training kunnen in overleg alle onderwerpen gekozen worden, die in deel I aan bod komen. Denk hierbij aan: kennismaken met het systeem, vragen maken, bronnen toevoegen, een toets arrangeren, inplannen en afnemen en na afloop analyseren? 

 

De opzet is als volgt: we spreken drie dagdelen af voor de online trainingen, met steeds een tussenpoos van 2 tot 5 weken. In de tussenliggende periode nemen de cursisten een deel van het cursusboek deel I door, waar in de volgende bijeenkomst op terug wordt gekomen. Vragen kunnen vooraf worden ingediend, maar ook tijdens de sessies is hier ruimte voor.

 

[ training aanvragen via formulier ] 

 

Wij verzorgen alleen trainingen bij onze eigen boeken en onze toetsenbanken. Bij elke training is per deelnemer minimaal één cursusboek verplicht af te nemen. In combinatie met een training, krijgt u korting op de aanschaf van boeken en van toetsenbanken. Is een toetsenbank al aangeschaft, dan wordt die korting verwerkt in het volgende jaar.

  • Vaste prijs voor 3x 2 uur training: € 495,00
    Dit is excl. 21% btw.
  • Bij tegelijkertijd afnemen van (online) cursusboeken rekenen we de verkoopprijs minus € 4 verzendkosten (indien boek) en minus een korting van € 5 per boek, indien afgenomen in combinatie met een cursus of presentatie.  Totale korting per (fysiek) boek bedraagt dan € 9, bij een minimale afname van 5 stuks en € 5 korting op de online boeken.
  • Vraag een offerte aan via  [ dit formulier ] als u vooraf exact de kosten wilt weten.
  • Starttijd is mogelijk vanaf 10.00 uur. Avondtraining is mogelijk in overleg.
  • Duur van een training: maximaal 2 uur per bijeenkomst.
  • Max. aantal deelnemers: 12
  • De training wordt gegeven door de auteur van het boek: Allard Bijlsma.