Training bij Cursusboek Quayn - deel II


Tijdens de training doorlopen we een deel van het cursusboek. De cursus is niet bedoeld voor beginners, maar het is wel mogelijk een licht gevorderde training te geven voor een groepje dat al even bezig is met Quayn.

 

Voor de training kunnen in overleg alle onderwerpen gekozen worden, die in deel II aan bod komen. Denk hierbij aan; beheer, adaptieve afname, werken met externe content van contentaanbieders, exporteren naar toetsapps en daarin afnemen, het ontwikkelen van metadatalijsten, het werken in auteursteams, afdrukken op papier, afnemen buiten Quayn en meer. 

 

Wilt u een training bij onderwerpen bij deel I, zoals leren omgaan met het systeem, vragen maken, arrangeren, inplannen, afnemen en analyseren? Vraag dan een training aan bij [ Cursusboek Quayn - deel I ], Het is ook mogelijk onderwerpen te combineren, maar dan dienen alle cursisten te beschikken over beide boeken.

 

[ training aanvragen via formulier ]

 

Wij verzorgen alleen trainingen bij onze eigen boeken en onze toetsenbanken. Bij elke training is per deelnemer minimaal één cursusboek verplicht af te nemen. In combinatie met een training, krijgt u korting op de aanschaf van boeken en van toetsenbanken. Is een toetsenbank al aangeschaft, dan wordt die korting verwerkt in het volgende jaar.

  • Vaste prijs voor een middag training: € 495,00
    Dit is incl. 21% btw en incl. reiskosten binnen NL.
  • Bij tegelijkertijd afnemen van cursusboeken rekenen we de verkoopprijs minus € 4 verzendkosten en minus een korting van € 5 per boek, indien afgenomen in combinatie met een presentatie.  Totale korting per boek bedraagt dan € 9, bij een minimale afname van 5 stuks.
  • Vraag een offerte aan via  [ dit formulier ] als u vooraf exact de kosten wilt weten.
  • Starttijd is mogelijk vanaf 12.00 uur. Avondtraining is mogelijk in overleg.
  • Duur van een training: maximaal 3 uur.
  • Korting op verkoopprijs van boeken en op toetsenbank (1 jaar) bedraagt: circa 20%
  • Max. aantal deelnemers: 12
  • De training wordt gegeven door de auteur van het boek: Allard Bijlsma.