Atlas Van Ede  |  showcase en bedrijfspromotie

Ik bied bedrijven in Ede de mogelijkheid zich te presenteren aan de Edese bevolking, via mijn site www.atlasvanede.nl.
Bedrijven kunnen deze site sponsoren als: hoofdsponsor of naamsponsor
Sponsor worden? Gebruik dan [ dit formulier ] en ik stuur u een PDF met daarin alle mogelijkheden.


Een sponsor is een bedrijf of instelling die met zijn voeten in Ede is verankerd en graag iets wil (terug)doen voor de Edenaar. Een sponsor wil graag dat het eigen personeel iets weet over verleden, heden en toekomst van de stad waar ze werken en misschien ook wonen. Een sponsor is innovatief en kijkt vooruit en is pro-actief bezig met de promotie van de stad Ede. Een sponsor heeft zo het beste voor met de stad Ede en de omgeving daarvan.

Doel
Doel van deze site is Edese bedrijven een gezicht naar buiten te geven voor wie zich afvraagt: "Wat doen ze nu eigenlijk daar, binnen dat bedrijf?" Sponsoren geven we de mogelijkheid zich zo te presenteren. Sponsoring maakt het ons weer mogelijk om deze website continu verder uit te breiden. 

Interesse in sponsoring?
Wilt u vanuit uw bedrijf een bijdrage leveren een de vergroting van de kennis van Edenaren over hun eigen Ede? Of wilt u aan de Edenaren laten zien waar uw bedrijf mee bezig is of voor staat? Stuur me dan een mailtje via onderstaand formulier en ik stuur u een PDF op met de mogelijkheden en laat daarin zien wat u terugkrijgt voor elk type van sponsoring. 

Doelgroep
De site richt zich onder meer op bedrijven in de (zakelijke) dienstverlening, food, transport, productie, distributie, (weg- en water)bouw, IT en meer. Belangrijk is dat u uw bedrijf beter onder de aandacht wilt brengen van de Edenaren. In tijden dat personeel moeilijk te vinden is, bieden wij de mogelijkheid uw bedrijf en wat u doet, meer zichtbaar te maken.


Website bekijken: www.atlasvanede.nl - Facebook: www.facebook.com/atlasvanede/