opdendrieberg | van mindmap naar toetsbeleidsplan


Wilt u zelf een gedegen toetsbeleidsplan opstellen? Gebruik dan het programma Mindview 7 van het bedrijf Matchware. Door het invullen van een boomstructuur, bouwt u langzaam een document op én u heeft een ideaal instrument voor het presenteren van de plannen aan uw team.

 

U kunt via de link hiernaast het programma downloaden en uitproberen. Als u het vervolgens koopt bij Matchware, kunt u bij ons een training aanvragen bij Mindview. U ontvangt dan gratis een  raamwerkmindmap 'Toetsbeleidsplan vo/mbo' (*), dat u na de training zelf kunt aanvullen tot een volwaardig toetsbeleidsplan.

 

Vanuit Mindview 7 kunt u op basis hiervan:

  • Het volledige document wegschrijven als Word-document, inclusief hoofdstukaanduiding, paginanummering, inhoudsopgave en voorblad.
  • Diverse PowerPoints genereren voor intern gebruik. Denk aan introductie aan docenten, uitleg van het plan, bewaking van de voortgang, e.d.
  • Een tijdlijn met de planning genereren.

Kosten basistraining Mindview: Euro 599,- voor drie uur training op uw locatie. inclusief reiskosten en cursusmateriaal (excl. btw), voor een groep van maximaal 10 personen. In de training komt vooral het werken met Mindview zelf aan de orde en kijken we alleen globaal hoe u het het beleidsplan invult.

 

>> Training aanvragen via formulier

 

Wij werken al vanaf 1995 samen met het bedrijf Matchware. Mindview heette voorheen OpenMind.

 

(*) - alleen als u de testversie heeft aangevraagd via de link hiernaast. Heeft u het programma rechtstreeks via Matchware gedownload, dan rekenen we voor de raamwerk-mindmap Euro 75 (exc. btw).