opdendrieberg | KNAG onderwijsmiddag | 2020


Welkom bij bureau opdendrieberg

Mijn naam is Allard Bijlsma. Ik ben oud-docent aardrijkskunde en ik bouw dagelijks aan de grootste verzameling oefentoetsen in Quayn en LearnClearly, speciaal voor het vak aardrijkskunde in het voortgezet onderwijs. Laat leerlingen oefenen met begrippen, bij een paragraaf van elke bekende methode, met topografie en actualiteit, bij de Alcarta en Grote Bosatlas en veel meer. Tientallen scholen maken hier al gebruik van. Ook bouw ik sinds kort oefentoetsen voor volwassenen, om hun kennis en plezier in het vak aardrijkskunde te vergroten. 

Speciaal voor de bezoekers van de KNAG-conferentie 2020: oefentoetsen in Quayn, oefentoetsen bij @amapaday en virtueel vliegen over Europa.

 


Speciaal voor jou, als bezoeker van de KNAG-conferentie, hebben we deze aanbiedingen, die geldig zijn tot 1 januari 2021:

 

 • Quayn | oefentoetsenbank Aardrijkskunde VO

  Heeft je school een licentie op het toetspogramma Quayn? Vraag dan gratis een tijdelijke  licentie aan tot 1 januari 2021. Draaii in die periode een pilot ermee met collega's en leerlingen.  Je kunt je leerlingen in die periode onbeperkt laten oefenen met de ruim 5500 oefentoetsen. Ze zijn direct in te plannen, ook met reeksen tegelijk. Let op: alleen geschikt voor scholen met Quayn. Direct een licentie op de toetsenbank aanschaffen? Dan zijn tijdelijk de eerste twee maanden gratis. Zeer geschikt om formatief in te zetten. Wekelijks komen er vele nieuwe oefentoetsen bij.

  Prijs: € 149 (excl. btw) per jaar voor een schoollocatie voor alle docenten en in te plannen voor alle aangesloten leerlingen. Aanbod: 1e 2 maanden gratis.
  [ naar alle informatie bij de toetsenbank ] - [ tijdelijke licentie aanvragen ]
  [ cursusboeken nodig bij het werken met Quayn ? ]
 • Udemy | cursus werken met de Quayn Toetsenbank Aardrijkskunde

  Heb je de Oefentoetsenbank al of je wil er eerst uitgebreid mee kennismaken? Ik heb deze maand een complete videocursus voor zelfstudie ontwikkeld met ruim 30 online lessen. Maak kennis met alle onderdelen en leer hoe je de oefentoetsen inplant in Quayn en inzet binnen trajecten van (formatief) toetsen. Aanbod: introductieprijs. Nieuw uit: per 30 oktober 2010.

  Prijs: $ 19,99 voor een onbeperkte toegang tot de 31 videolessen.
  [ naar alle informatie ] - [ naar de Udemy cursusomgeving ]
 • LearnClearly | oefentoetsen om te verwonderen en te leren

  Bij het bekende Instagram-account @amapaday heb ik oefentoetsen gemaakt bij ruim 60 speciale geografische kaarten. Elke maand voeg ik nieuwe toetsen bij nieuwe kaarten toe. Toetsen zijn af te nemen via een browser, een tablet of via de telefoon. In 2021 zullen er, naast dit pakket, nog diverse andere nieuwe pakketten met toetsen beschikbaar komen: topografie, begrippen, geogr. thema's, virtueel reizen, e.d. De toetsen bij @amapaday zijn Engelstalig. Doelgroep: fans van kaarten.
  Toegankelijk via: LearnClearly.

  Tot 1 januari a.s. kost een jaarlicentie € 0,99 (tijdelijke aanbieding).
  [ naar alle informatie ] - [ naar LearnClearly en bestellen via iDEAL ]

  N.B. Alle toetsen zijn ook opgenomen in de Quayn Toetsenbank Aardrijkskunde.
  Let op: de eerste keer dat je in LC komt, moet je jezelf (gratis) aanmelden. Je krijgt dan een te bevestigen link in je e-mail. Daarna kun je een pakket aanschaffen.
 • Op reis door Europa met de nieuwe FlightSimulator van Microsoft

  Reis mee met Joost via YouTube, bij zijn reis door Europa. Vanuit het vliegtuig geeft hij uitleg over de gebieden waar je overheen vliegt. De reis is gestart in oktober en zal doorlopen tot in december. opdendrieberg volgt zijn reis en maakt een toets na afloop van elk traject via LearnClearly. Ook zijn er diverse topografietoetsen beschikbaar.

  Hiervoor kost een jaarlicentie tijdelijk € 0,99. Er zitten (als de reis ten einde is) circa 50 toetsen in het pakket. Naar het YouTube-kanaal met de 'Reis door Europa': [ klik hier ]
  Joost heeft een gratis YouTube-cursus ontwikkeld om zelf te leren vliegen met de nieuwe Microsoft Flight Simulator: [ klik hier ]. Naar de toetsen erbij in LearnClearly: [ klik hier ]

  N.B. Alle toetsen zijn ook opgenomen in de Quayn Toetsenbank Aardrijkskunde.
  Let op: de eerste keer dat je in LC komt, moet je jezelf (gratis) aanmelden. Je krijgt dan een te bevestigen link in je e-mail. Daarna kun je een pakket aanschaffen.

Wil je in contact met mij komen of heeft je sectie interesse in online ondersteuning, stuur dan een e-mail naar mij via dit [ formulier ].

 

Tot ziens!

 

Allard Bijlsma