Presentatie/Training bij de Quayn Toetsenbank Aardrijkskunde


ONLINE PRESENTATIE EN/OF TRAINING
Ik verzorg (online) presentaties en trainingen bij (de onderwerpen van) mijn eigen toetsboeken en bij de toetsenbank voor het vak aardrijkskunde. Dit betreft geen workshop, maar een presentatie voor bijvoorbeeld een groep directieleden of docenten. Dit kan een losse activiteit zijn, maar ook een bijdrage aan een (ict-)studiedag of een online presentatie. Bij de laatste optie maakt het niet uit waar de aanwezigen zich bevinden. Een presentatie duurt minimaal 45 minuten en maximaal 1,5 uur. Wilt u een actieve training of workshop [ klik dan hier ].

 • Vaste prijs voor een online presentatie: € 99,00/ per uur. Dit is excl. 21% btw.
 • Bij het tegelijkertijd afnemen van cursusboeken rekenen we voor de boeken de verkoopprijs minus € 4 verzendkosten en minus een korting van € 5 per boek, indien afgenomen in combinatie met een presentatie.  Totale korting per boek bedraagt dan € 9, bij een minimale afname van 5 stuks. [ overzicht van boeken ]
 • Vraag een offerte aan via dit formulier als u vooraf exact de kosten wilt weten.
 • Duur van een presentatie: minimaal 45 minuten en maximaal 1,5 uur.
 • Korting op verkoopprijs bij het tegelijkertijd aanschaffen van de toetsenbank aardrijkskunde (1 jaar) bedraagt: circa 50%. De korting geldt op het eerste jaar. 
 • Max. aantal deelnemers: 50
 • De (online) presentatie wordt gegeven door Allard Bijlsma.

Een presentatie kunt u aanvragen via [ dit formulier ]. 


INCOMPANY TRAINING (in 2021 weer mogelijk)
Bedoeld voor secties en docenten aardrijkskunde in het voortgezet onderwijs.
Let op: tijdelijk zijn alleen online trainingen mogelijk.

 

Tijdens de training leren de gebruikers werken met de Aardrijkskunde projectenbank van opdendrieberg. We bekijken alle onderdelen, plannen toetsen in en kijken naar de vele mogelijkheden hierbij in formatieve leertrajecten. De school dient een Quayn-licentie te hebben geregeld bij DRP (de makers) en een licentie op de Aardrijkskunde projectenbank bij opdendrieberg. Wordt een training afgenomen, tegelijk met de aanschaf van de toetsenbank, dan wordt op de laatste 20% korting gegeven. 

 

In de training gaan we er vanuit dat de deelnemers al kunnen werken met Quayn. Op verzoek is het ook mogelijk een training bij Cursusboek Quayn - deel I, te combineren met de Aardrijkskunde Toetsenbank, maar dan komen alle onderwerpen slechts inleidend aan de orde. In dat geval dienen alle deelnemers ook te beschikken over het Cursusboek Quayn - deel I.

 

[ training aanvragen via formulier ]

 

Wij verzorgen alleen trainingen bij onze eigen boeken en onze toetsenbanken. Bij elke training is per deelnemer minimaal één cursusboek verplicht af te nemen. In combinatie met een training, krijgt u korting op de aanschaf van boeken en van toetsenbanken. Is een toetsenbank al aangeschaft, dan wordt die korting verwerkt in het volgende jaar.

 • Vaste prijs voor een middag training: € 495,00
  Dit is incl. 21% btw en incl. reiskosten binnen NL.
 • Prijs is exclusief cursusmateriaal. Vraag altijd vooraf een offerte aan.
 • Starttijd is mogelijk vanaf 12.00 uur. Avondtraining is mogelijk in overleg.
 • Duur van een training: maximaal 3 uur.
 • Korting op verkoopprijs van het tegelijkertijd aanschaffen van de toetsenbank aardrijkskunde (1 jaar) bedraagt: 50% op het eerste jaar (= € 74,50 ipv € 149).
 • Max. aantal deelnemers: 12
 • De training wordt gegeven door de auteur van het boek: Allard Bijlsma.